• 1
S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L respecta confidentialitatea clientilor sai si nu va transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului www.deltaplus.ro catre terti. Vom folosi exclusiv datele furnizate doar in scopul stabilirii contactului cu clientul pentru a verifica evolutia comenzii si/sau pentru a transmite oferte comerciale legate de produsele si servicile oferite pe site (newsletter, felicitari, oferte curente, cupoane cadou sau alte mesaje speciale).
S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam, de a modifica si de a publica orice modificare a politicii de confidentialitate. Compania noastra nu incurajeaza SPAM-ul, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail din baza de date a site-ului si nu divulga informatile dumneavoastra personale. Orice utilizator care a inscris adresa sa de e-mail pe site-ul www.deltaplus.ro poate opta in orice moment pentru ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a va opune la prelucrarea si la stergerea datelor personale.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, DELTA PLUS TRADING este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 0027330/ 05.11.2012 si va prelucra si utiliza datele personale fara alte obligatii sau plati din partea clientilor sai, exclusiv pentru actiuni de marketing direct.

 

© 2017 Delta Plus Trading

Designed by BroHouse