DE LA

16900 €

TVA inclus *

Cele mai bune 3 motive pentru a alege Noua Dacia Spring 100% electrică

Mai mult decât o mașină de oraș! Modelul Spring este echipat cu două motoare electrice, 5 uși și un portbagaj mare, de 308 l pentru a satisface toate cerințele tale, indiferent dacă locuiești în oraș sau la țară

Dacia Spring este ușor de încărcat la domiciliu sau la stațiile publice de încărcare. Bucură-te de toate economiile care vin cu consumul redus de combustibil.

Profită de caracteristici avansate, cum ar fi sistemul multimedia de 10inch cu conectivitate wireless, conceput pentru a-ți face viața de zi cu zi mai ușoară.

Un interior proiectat inteligent

Cu designul său modular, Spring oferă cel mai spațios portbagaj din clasa sa. De asemenea, are 32,7 l de compartimente de depozitare inteligente și la îndemână și 4 scaune de dimensiuni mari pentru toți pasagerii.

Multimedia și tehnologie

Trafic în timp real, planificarea încărcării de la distanță sau sisteme de asistență a șoferului și sisteme de siguranță: descoperă toate sistemele multimedia și conectate de la Spring.

 

 

peste

300 KM

autonomie în oraș
peste

220 KM

autonomie în ciclu mixt WLTP

308 L

volum portbagaj

65 CP

putere motor

 

Condusul este mereu simplu

Spring este echipat cu cea mai nouă generație de sisteme de asistență pentru șofer, garantând siguranță și manevrabilitate excelentă.

  • Asistență la menținerea benzii de deplasare
    Te avertizează și corectează traiectoria dacă te îndepărtezi de banda ta.
  • Recunoaștere semne de circulație
  • Sistem de frânare în situații de urgență
    Ajută la prevenirea coliziunilor frontale și minimizează gravitatea accidentului.

Conceput nu doar pentru oraș

testează Noul Spring cere o ofertă