Promotii | Promoții | Sandero Stepway Essential

Sandero Stepway Essential

Essential ECO-G 100

Dacia Sandero Stepway Essential

14100 € TVA inclus *

DE LA 149 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)
Livrare rapidă și reducere suplimentară de 500 EUR cu TVA inclus prin Dacia Avantaj***

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani);
  • Revizii incluse (până la 5 ani);
  • Asistență rutieră (până la 5 ani);
  • Dobândă fixă / 60 luni.

Echipamente incluse:

  • Aer condiționat cu reglare manuală;
  • Cruise Control;
  • Bare de pavilion modulabile;
  • Faruri cu aprindere automată;
  • Jante aliaj 16".

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 mai 2024. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 500 euro (TVA inclus) pentru modelul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2 și a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Credit în vigoare la momentul prezentării ofertei  (vezi regulament). Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 mai 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2, în valoare de 72 015 lei, cu 35% avans (24 954 lei), 745 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 47 061 lei valoarea totală finanțată, 11.35% DAE, durată 60 de luni, 34 732 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 244 lei, 79 888 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

***Vezi regulamentulanexa și actul adițional 1 și actul adițional 2Contactează un agent Dacia pentru mai multe detalii.

****Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Toate promoțiile

Essential ECO-G 100

Jogger Essential ECO-G 10017190 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression TCe 90

Logan Expression TCe 9013250 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Noul Duster

Noul Duster Essential ECO-G 10018800 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Sandero City SCE 65

Sandero City SCE 6511800 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii