Companie

Dacia Companie

Delta Plus si-a început activitatea în 1994 în Pitesti, prin comercializarea automobilelor Dacia si a pieselor de schimb si distribuirea lor la nivel national. Prima si cea mai importanta investitie a companiei a fost cea în resurse umane, iar rezultatele nu au întârziat sa apara. Datorita profesionalismului si atentiei acordate nevoilor clientilor, compania a câstigat în scurt timp o reputatie pentru calitatea serviciilor. Impactul a fost relevant si la nivelul cifrei de afaceri, ceea ce a impulsionat echipa de conducere sa investeasca în dezvoltarea de noi divizii.

ISTORIC

În 1996 Delta Plus Pitesti si-a diversificat paleta de activitati, începând sa importe anvelope si sa le comercializeze la nivel national, devenind rapid un partener apreciat si premiat de producatorii internationali. În momentul de fata, în afara sediului central din Pitesti, Delta Plus detine 2 puncte de lucru în tara unde se comercializeaza anvelope si accesorii dedicate: Craiova, Sibiu. Delta Plus este cel mai mare importator Matador din Romania de peste 5 ani.

Service-ul auto din Pitesti a fost inaugurat în 1998, compania investind periodic în modernizarea centrului cu aparatura si tehnologie la standarde europene.

În anul 2000, Delta Plus Pitesti si-a extins activitatea si catre transportul auto intern si international, având un parc auto de peste 80 de vehicule de diverse capacitati.

Delta Plast Holding, cea mai noua divizie a companiei, este un centru de productie de mase plastice si polietilena, situat tot în Pitesti. Pentru întreaga gama de produse si facilitati, accesati website-ul www.deltaplast.ro

DELTA PLUS ÎN DATE SI CIFRE

• 115 de angajati
• 2 puncte de lucru în tara
• 80 de vehicule în parcul auto
• 10 milioane euro investitii în dezvoltare

PREMII

2002, 2007 - "Diploma de excelenta Dacia"
Cele doua premii au fost acordate de catre Dacia pe baza notelor acordate de clientii Delta Plus Pitesti pentru modul în care sunt primiti, modul în care le sunt prezentate produsele, timpul de asteptare , calitatea pregatirii automobilelor pentru livrare.

2009, 2010 - "Diploma de excelenta Dacia" pentru service-ul Delta Plus Pitesti.
Service-ul si departamentul nostru de Piese Schimb au fost premiate cu Diploma de Excelenta Dacia pentru rezultatele obtinute si calitatea serviciilor.

2006 - 2010 -"Dealer Matador nr.1 în România"
Delta Plus a obtinut 5 ani la rând acest premiu pentru excelenta în vânzari si distributie.