Campanie sistem de frânare

Siguranța ta contează pentru noi!

Vara se apropie cu pași repezi și odată cu ea și cea mai populară perioada pentru plecat în concediu. Dacă vă numărați printre persoanele care vor să-și ia prietenii sau familia și să plece cât mai repede în vacanță, asigurați-vă mai întâi că mașina dumneavostră este pregătită pentru o astfel de excursie.
Pentru aceasta, Delta Plus lansează o invitație începând cu 7 iunie, pentru o diagnosticare GRATUITĂ a sistemului de frânare. În situația în care se impune înlocuirea unor elemente vă asiguram de folosirea de piese de origine precum și servicii profesionale de montaj.
În plus, în cazul înlocuirii plăcuțelor de frână sau a discurilor frână, beneficiați gratuit de 1 L soluție curățare jante *.
Pentru mai multe detalii legate de operațiunile efectuate, prețul acestora și programări, vă rugăm să contactați unul dintre consilierii noștri de service la numărul de telefon: 0248.61.50.61.

*Promotia este supusă unor termene și condiții și se adresează doar posesorilor de autoturisme marca Dacia. Pentru detalii apelați 0744626050 sau 0744626156.